Megújul az Iránytű

Az Iránytű polgári közéleti havilap sikeres első évén van túl. A 2021-es év rendkívül izgalmas és mozgalmas, sokszor kérdőjelekkel teli, de leginkább várakozástól fűtött volt. Változások zajlanak szűkebb és tágabb környezetünkben is, és mint mindig, most is nagyon sokan várják/várjuk, hogy a dolgok jobbra forduljanak.

De a dolgok csak akkor fordulnak majd jobbra, ha jobbra fordítjuk. Mi, emberek. A gondolatainkkal, céljainkkal, terveinkkel, tetteinkkel.

Az Iránytű, mint iránymutató közéleti havilap, az első sikeres éve után most új utakat is megnyit, hogy tisztelt Olvasóink még könnyebben, gyorsabban és kényelmesen férjenek hozzá a tartalmakhoz.

Hirdetés
Iskolát keresel gyermekednek? Katt ide!

A 2022-es évtől kiterjesztjük tevékenységünket az online térben is, céljaink szerint egy aktív, dinamikus, de még mindig mértéktartó és mértéket adó formában fogunk cikkeket, tudósításokat, interjúkat közölni az Iránytű weboldalán a Balatoni kistérségekben élőknek és az érdeklődőknek.

Reméljük, hogy az Iránytű online portálként is olyan szeretetteljes fogadtatásban részesül Önöktől, mint ahogyan szűk egy éve az Iránytű nyomtatott havilap is.

Mit is kívánhatnánk az előttünk álló évre, így az új év kezdetén?

Bizakodást, kitartást, kreativitást, szorgalmat és a valódi értékekhez való ragaszkodást fogjuk felkutatni és közvetíteni, és reméljük, hogy ezek a törekvések majd közösségi szinten is magasabb szintre fognak lépni.

Tartsanak velünk online is! Korábbi lapszámainkat itt lehet megtekinteni, elolvasni és a linkekről letölteni>>

Vidi Rita

Szólj hozzá!