Szerkesztőség

Avagy: Rólunk

Az Iránytű leginkább az értékközvetítő szócső szerepét szeretné magára vállalni, napi hírek és oknyomozás nem tartozik a fő profilunkba. Bár polgári lapként aposztrofáljuk magunkat, és szinte kizárólag a Balatonhoz tartozó kistérségek témáival foglalkozunk, de ugyanakkor nyitott a lap a távolabbi és országos jelentőségű témákra is, továbbá nemcsak a polgári értékrend demonstrálása a cél, de mindenképp értékrend demonstrálása a cél.

Azt szeretnénk megmutatni, hogy a szétesőben lévő világban is megvannak még a kapaszkodók, csak lehet, hogy jobban és célirányosabban kell ezeket keresni, ráadásul sokkal közelebb magunkhoz, mint esetleg gondolnánk.

Igyekszünk az embert a középpontba állítani, mert az olvasók számára leginkább az emberek az azonosulási pontok, és ezeken az embereken keresztül megmutatni a környezetet, a problémákat, a kihívásokat és a megoldásokat is.

Szerkesztőségünk tagjai ezekkel a célkitűzésekkel kutatják fel a témákat, ezen gondolatok mentén keresik fel interjúalanyaikat és saját cikkeiket is ezek szellemiségében írják.

Szerkesztőségünk jelenlegi állandó tagjai (ABC sorrendben)

Bárdi-Farkas Linzi

Finkenzeller Kitti

Vidi Rita (főszerkesztő)